Română
Русский
English
0 Lei
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
3. Echipamentul Centrului
     Secţia Endoscopie a Centrului de Diagnostic German este dotată, asemeni celorlalte departamente, cu unele dintre cele mai performante utilaje  medicale existente, în prezent,  pe piaţa mondială. “Olympus”, marcă japoneză, corespunde  celor mai înalte standarde de calitate ale sistemelor de videoendoscopie (sistem video Evis EXERA II CLV-180 High Definition). Oferă o calitate excepţională a imaginii şi un grad înalt a acuităţii imagistice, şi asta datorită  soft-urilor de care dispune. Totodată, sistemul “Olympus” oferă posibilitatea de a mări imaginea obţinută atât cât este necesar, astfel că medicul să poată diagnostica până şi cele mai fine leziuni ale mucoasei stomacului, esofagului, etc.  Utilizând sursa de lumină XENON, endoscopul oferă o excelentă vizualizare a structurilor analizate la monitor, ceea ce îmbunătăţeşte considerabil imaginea endoscopică.

     Toate aceste avantaje ale sistemului “Olympus”  permit o diagnosticare corectă şi exactă a modificărilor patologice depistate la nivelul organelor sistemului digestiv. Astfel că, identificarea maladiilor în faze incipiente, diferenţierea tumorilor benigne de cele maligne, posibilitatea de a efectua intervenţii chirurgicale miniinvazive endoscopice, dar şi posibilitatea de a păstra informaţia video pe termen îndelungat plasează utilajul “Olympus” în topul celor mai performante sisteme endoscopice din întreaga lume. Este utilizat în clinicile din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franţa, Italia, precum şi în alte ţări înalt dezvoltate.

     IMPORTANT!
     Fiţi siguri 100 % că aparatul utilizat la investigaţie este absolut steril, întrucât, la Centrul de Diagnostic German, curăţarea şi sterilizarea endoscopului se face automatizat după fiecare procedură. Riscul de a vă infecta cu hepatită virală, Helicobacter Pylori, etc. în urma investigaţiei este absolut nul.

2013 © COPYRIGHT CDG.
Toate drepturile sunt rezervate.
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
realizat de DQ Team