Română
Русский
English
0 Lei
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
12. Examen cardiologic complex
Examen cardiologic complex    
 

  
- Electrocardiografia
- Ecocardiografia
- Ecografia Doppler a vaselor extracraniene si intracraniene
- Proba cu efort pe treadmill
- Monitorizarea tensiunii arteriale pina la 24 ore
- Monitorizare ambulatorie Holter pina la 24 ore
  

     Electrocardiograma  ECG – un test cardiac care are ca scop să determine ritmul cardiac (bătăile inimii).

     Electrocardiograma de efort este o investigaţie care se efectuează pentru a afla cum reacţionează inima la efortul fizic. Investigaţia evidenţiază bătăile inimii, tensiunea arterială, dar şi fluxul de sânge care ajunge la inimă în timpul efortului fizic. Astfel, este mult mai uşor de depistat anumite afecţiuni cardiace (Haine si incalataminte sport!).

     Holterul ECG este  un mic dispozitiv care permite monitorizarea activităţii inimii timp de 24 de ore, atât ziua, cât şi noaptea. Ulterior, reveniţi la clinică, iar medicul va scoate dispozitivul şi vă va pune la dispoziţie, în 30-40 minute, rezultatele investigaţiei.

     Monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale cu ajutorul Holter-ului TA permite măsurarea tensiunii arteriale timp de 24 de ore, pe timp de zi şi de noapte, la intervale regulate de timp, După 24 ore reveniţi la clinică, iar medicul va descărca toate informaţiile în calculator, pentru a fi, ulterior, analizate. Rezultatele investigaţiei vă vor fi puse la dispoziţie în 10-15 min aceeaşi zi.
    
     Ecocardiografia permite studierea şi vizualizarea structurilor cordului (cavităţile, valvele, muşchii), parametrii care definesc atât funcţia de contracţie, cât şi funcţia de relaxare a inimii, se obţin rezultate imagistice în plan bidimensional, Doppler Pulsat şi Continuu, Doppler Color, Doppler Tisular, efectuarea postprocesarii, CD inclus.

Pacientii de la 0 luni-6 ani sunt programaţi în prima jumatate a zilei de la 08:30-12:00.
 
 
2013 © COPYRIGHT CDG.
Toate drepturile sunt rezervate.
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
realizat de DQ Team