Română
Русский
English
0 Lei
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
2. Echipamentul CDG
     Elastografia hepatică este posibil de efectuat datorită aparatului FibroScan, producție Franța, un utilaj ultramodern utilizat peste tot în lume în scop de a evalua starea ficatului în urma maladiilor cronice hepatice.
 
     În Republica Moldova, Centrul de Diagnostic German este prima instituţie medicală care a pus în aplicare acest tip de test.
 
     Datorită soft-urilor şi a aplicaţiilor speciale, a preciziei maxime cu care funcţionează şi a unui sistem tehnic bine pus la punct de către producători, un pacient cu ciroză hepatică, dacă apelează la FibroScan-ul de la Centrul de Diagnostic German şi-şi află gradul de elasticitate a ficatului, va primi aceleaşi informaţii indiferent dacă va merge la o elastografie prin FibroScan în România, Rusia, Germania, Franţa sau Statele Unite ale Americii. În spitalele din lume se găsesc câteva mii de FibroScan-uri şi toate funcţionează după aceleaşi principii.
 
     Măsurarea elasticitaţii ficatului este de fapt media a multiple masurări efectuate în acelaşi punct de impact. Sunt validate de către aparat numai undele a căror viteză este constantă în parenchimul hepatic, ceea ce determină eliminarea artefactelor.Volumul explorat este de cel puţin 100 de ori superior eşantionului tisular, obţinut prin biopsia hepatică, un punct important fiind recunoaşterea heterogenităţii distribuţiei fibrozei hepatice.
 
2013 © COPYRIGHT CDG.
Toate drepturile sunt rezervate.
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
realizat de DQ Team