Română
Русский
English
0 Lei
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
2. Echipamentul CDG
     La Centrul de Diagnostic German, mamografia se efectuiază cu ajutorul aparatului Siemens Mammomat 3000 Nova, un utilaj ultraperformant, digital, care corespunde tuturor cerinţelor europene şi internaţionale. Este un mamograf de ultimă generaţie a companiei SIEMENS ce face parte din clasa de vârf, conceput special pentru a satisface orice cerinţă în domeniul imagisticii glandelor mamare, de screening sau diagnostic.
 
 
 
     Dintre performanţele tehnice de care dispune Siemens Mammomat 3000 Nova, două dintre acestea sunt cele mai importante:
1. Mammomat 3000 Nova are capacitatea de a-şi ajusta automat cantitatea de raze roentgen necesară investigării fiecărui sân în parte. Acest lucru este posibil opţiunii “Opdose”, funcţie datorită cărei doza de radiaţii la care este expus sânul este micşorată cu până la 60%. De asemenea, şi timpul de expunere la razele X este redus considerabil, dar calitatea imaginii nu are de suferit. Este o calitate net superioară altor tipuri de mamografe.

2. Mammomat 3000 Nova comprimă sânul automat, fără ca medicul imagist să intervină. Acest lucru este posibil datorită sistemului “OPCOMP”. Practic, toate senzaţiile neplăcute din momentul presării sânului sunt înlăturate, procedura transformându-se dintr-o examinare agresivă, dureroasă, în una suportabilă. Totodată, această funcţie face ca expunerea la radiaţii să fie minimă. Glanda mamară primeşte acea doză de radiaţii necesară doar pentru obţinerea unor imagini de calitate şi nimic în plus.

     Noutatea absolută a acestui tip de aparat ultrampodern este posibilitatea de achiziţie digitală prin sistemul „Opdima”, necesar în situaţii deosebite pentru un diagnostic de acurateţe. Acest sistem este conceput  pentru a optimiza lucrul medicului imagist. Totodată, datorită acestui sistem este posibilă şi calcularea automată a coordonatelor pentru efectuarea puncţiei. La Mammomat 3000 Nova chiar şi cel mai dens ţesut mamar poate fi investigat, şi asta datorită tubului cu material anodic dublu (Molibden şi Tungsten) de care dispune aparatul.

     La Centrul de Diagnostic German, rezultatele pot şi aflate şi în câteva minute, iar femeile cu implant mamar pot efectua cu uşurinţă investigaţia, întrucât mamograful digital este asigurat cu un program special destinat acestora.

     Filmele, la fel ca cele obţinute în radiologia conventională, sunt imprimate cu numele pacientei, data şi ora efectuării investigaţiei şi regimul de expunere, eliminând astfel complet posibilitatea unor erori de identificare. Stocarea rezultatelor se face automat în serverele companiei, astfel că, de aici, pot fi preluate pentru examinări comparative ulterioare.

Mammomat 3000 Nova - Soluţia perfectă pentru examinarea glandei mamare.

2013 © COPYRIGHT CDG.
Toate drepturile sunt rezervate.
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
realizat de DQ Team