Română
Русский
English
0 Lei
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
Noutăţi
“PĂRINŢII… AI GRIJĂ DE EI” - O NOUĂ CAMPANIE MARCA CDG!
     În această toamnă, Centrul de Diagnostic German vine cu o nouă lansare! De această dată, este vorba despre o campanie de suflet dedicată părinţilor care are drept scop informarea şi educarea acestora pentru a-şi verifica starea de sănătate. Campania va dura 2 luni şi în cadrul ei, copiii au posibilitatea să-şi înscrie părinţii direct pe pagina de facebook a Centrului de Diagnostic German pentru a beneficia GRATUIT de  examinări medicale complexe, accesibile doar la CDG.
     Întotdeauna părinţii sunt cei care dau copiilor absolut totul şi o viaţă întreagă fac astfel. Iată că, prin intermediul acestei campanii, oferim posibilitatea tuturor celor care au părinţi să le facă o surpriză acestora: să se bucure de examinări medicale complexe Health Check gratuit în cadrul Centrului de Diagnostic German.
    Condiţiile de a vă înscrie părinţii la concurs sunt extrem de simple: vizitaţi pagina de facebook a centrului nostru şi le găsiţi menţionate.  Respectându-le, aveţi posibilitatea chiar Dvs. să fiţi cel care o să veniţi cu părinţii Dvs. la centrul nostru pentru a le fi verificată sănătatea glandei tiroide.
     În această săptămână, premiul oferit este un Examen Complex al Glandei Tiroide. Timp de 2 săptămâni, până pe 10 noiembrie 2017, vă puteţi înscrie mama sau tatăl la acest concurs.  Câştigătorul va fi ales printr-un sistem online de tragere la sorţi şi anunţat imediat pe pagina de facebook.
     Pentru înscrieri şi detalii, accesaţi link-ul de pe imaginea de mai jos:

2013 © COPYRIGHT CDG.
Toate drepturile sunt rezervate.
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
realizat de DQ Team