Română
Русский
English
0 Lei
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
Noutăţi
20 % REDUCERE LA TOATE INVESTIGAȚIILE PRIN TOMOGRAFIE COMPUTERIZATĂ
     După cum bine ştiți, în această lună ne bucurăm de o achiziție nouă la Centrul de Diagnostic German. Este vorba despre noul SIEMENS SOMATOM DEFINITION EDGE 384-Slice, care permite investigarea prin Tomografie Computerizată. 
 
     Aşa cum acest proiect grandios a fost încoronat cu succes după mai bine de 1 an de muncă asiduă, am decis să împărtăşim bucuria cu Dvs! 
 
Cum? 
Timp de 3 luni, în perioada mai, iunie şi iulie vă puteți bucura de o reducere considerabilă de 20 % la efectuarea tuturor investigațiilor prin Tomografie Computerizată. 
 
Lista prețurilor o găsiți aici: 

Price-list format PDF
     
     Va reamintim că începând din această lună, Centrul de Diagnostic German se bucură de noul SIEMENS SOMATOM DEFINITION EDGE 384-Slice, un utilaj UNIC în Republica Moldova, realizat la comandă pentru centrul nostru de partenerii noştri exclusivi SIEMENS. 
Doza de iradiere este de 4-5 ori mai mică decât la utilajele clasice, timpul de scanare - este unul record, iar organul investigat poate fi reconstruit la calculatorul medicilor în forma lui naturală, asemeni cum este în organismul pacientului investigat. 
 
Alte beneficii ale noului SIEMENS SOMATOM DEFINITION EDGE 384-Slice le găsiți accesând acest link: 
 
 
CENTRUL DE DIAGNOSTIC GERMAN - MEDICINA INTELIGENTĂ! 

2013 © COPYRIGHT CDG.
Toate drepturile sunt rezervate.
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
realizat de DQ Team