Română
Русский
English
0 Lei
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
Noutăţi
Annual Scientific Meeting of the European Society of Cardiovascular Radiology 2017
     În perioada 12 - 14 Octombrie, 2017 în orașul Milan, Italia, a avut loc Annual Scientific Meeting of the European Society of Cardiovascular Radiology, la care a participat medicul imagist al Centrului de Diagnostic German Dr. Anatolie CAZACU. Conferința este cel mai important forum internațional în imagistica cardiovasculară. Dr. Anatolie CAZACU participă anual la evenimentul științific ca membrul activ deplin, radiolog certificat în imagistica cardiacă și membrul al European MR/CT Registry.
     RMN a cordului este standartul de aur în evaluarea funcțională, morfologică și hemodinamică a cordului, fiind cea mai informativă metodă de diagnostic a patologiei cardiace. Anul acesta atenția medicilor radiologi a fost concentrată asupra noilor metode de diagnostic, confirmate prin multiple studii. În ultimii ani au fost implimentate tehnologii noi care permit diagnosticul maladiilor cordului la etapa precoce, cînd încă boala nu s-a manifestat. Acest subiect, a fost linia roșie care a marcat programul științific al conferinței, în paralel cu modulele diverse care au cuprins protocoale de examinare, strategiile de diagnostic și discuția cazurilor dificile. Un algoritm nou de diagnostic a funcției cordului este ”Future Tracking”, care permite diagnosticul celor mai subtile modificări ale contractilității miocardului și permite diagnosticul la cea mai inițială etapă.
    Centrul de Diagnostic German atrage o atenție deosebită calității diagnosticului pacienților săi. Evaluarea avansată a contractilității miocardului cu programul  ”Future Tracking” este la dispoziția Dumneavoastră. Deja sunt pacienți care au beneficiat de o evluare și mai avansată a funcției cordului, ceia cea permis diagnosticul precoce a patologiei și inițierea la timp a tratamentului.
Tehnologiile moderne și cunoștințele profunde este combinația care asigură diagnosticul de calitate înaltă, iar acesta este unul din motivile pentru care medicii Centrului de Diagnostic German participă la conferințele medicale internaționale.
2013 © COPYRIGHT CDG.
Toate drepturile sunt rezervate.
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
realizat de DQ Team