Română
Русский
English
0 Lei
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
Noutăţi
Dr. ANATOLIE CAZACU, reconfirmat ca specialist european în Imagistică Cardiovasculară
     Încă în anul 2013 la Londra, Marea Britanie, medicul imagist al Centrului de Diagnostic German,  Dr. Anatolie Cazacu, a susținut cu succes examenul de obținere a European Diploma in Cardiac Radiology, eliberată de European Society of Cardiac Radiology (ESCR) și aprobată de European Society of Radiology (ESR). Această diplomă reprezintă un document important de calificare în Radiologia Cardiovasculară la nivel european și confirmă dreptul de efectuare, interpretare și raportare independentă a investigațiilor prin Rezonanță Magnetică și Tomografie Computerizată în domeniul de Imagistică Cardiovasculară.

     Deoarece fiecare deținător al European Diploma in Cardiovascular Radiology obligatoriu necesită a fi reexaminat la fiecare 5 ani, dr. ANATOLIE CAZACU, anul acesta, la Geneva, Elveția, a susținut reevaluarea calificării cu succes. Acest lucru semnifică faptul că medicul are dreptul, în continuare, de a deține European Diploma in Cardiovascular Radiology

     Totodată, această calificare denotă
un standard de cunoștințe aprofundate în domeniul radiologiei cardiovasculare în conformitate cu ESR European Training Curriculum for Subspecialisation in Radiology.
2013 © COPYRIGHT CDG.
Toate drepturile sunt rezervate.
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
realizat de DQ Team