Română
Русский
English
0 Lei
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
Noutăţi
ESTI-ESCR 2018 Joint Meeting
     În perioada 24 - 26 Mai, 2018 în orașul Geneva, Elveția, a avut loc ESTI-ESCR 2018 Joint Meeting, organizat de European Society of Cardiovascular Radiology. Pentrul medicul imagist Anatolie Cazacu, certificat în Radiologia Cardiovasculară de European Society of Cardiovascular Radiology și membru European MR/CT Registry, participarea la acest congres este prioritară.
     Imagistica cardiovasculară actual are o evoluție fascinantă prin implimentarea în parctica clinică a noilor tehnologii de diagnostic non-invaziv a cordului și vaselor. În cadrul congresului au fost abordate noi metode de diagnostic prin Tomografie Computerizată performantă a arterelor coronariene (CT coronarografia), a cordului (CT cardiac) și a vaselor sangvine (CT angiografia). O atenție deosibită a fost atribuită examinărilor complexe cardiovasculare, care au devenit posibile odată cu apariția sistemelor de Tomografie Computerizată de generație nouă. Astfel, spre exemplu, într-o singură investigație pot fi examinate arterele coronare și aorta. Aceasta este posibil de efectuat cu o doză de radiație joasă și un volum mic de substanță de contrast. Este important să cunoașteți că Centrul de Diagnostic German recent a instalat un sistem ultraperfomant de Tomografie Computerizată de generație nouă - Somatom Sensation Definition Edge. Medicul imagist Anatolie Cazacu poate să efectueze la acest tomograf investigații a cordului și vaselor de la cele mai simple, pînă la cele mai complicate și complexe.   
     O altă tematică importantă a fost diagnosticul patologiei cordului prin Rezonanța Magnetică. Recent au fost implimentate noi tehnologii de diagnostic a deformării miocardului (Future Tracking), a modificărilor difuze a miocardului (myo mapping), a detectării canalelor fibrotice de generare a aritmiilor ventriculare și a fibrozei atriului stîng. Aceste metode noi de diagnostic de asemenea sunt implimentate în Centrul de Diagnostic German și permit efectuarea unui diagnostic și mai performant a maladiilor cordului. 

Certificat de participare medicul imagist Anatolie Cazacu
 
2013 © COPYRIGHT CDG.
Toate drepturile sunt rezervate.
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
realizat de DQ Team