Română
Русский
English
0 Lei
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
Noutăţi
European Society for Magnetic Resonance and Biology
     În perioada 17-19 mai, 2018 în oraşul Budapesta, Ungaria, European Society for Magnetic Resonance and Biology a organizat un curs „Advanced MR Imaging of the Musculoskeletal System” la care a participat medicul imagist al Centrului de Diagnostic German Dr. Oleg Bologan. 
Examinarea prin RMN a sistemului musculoscheletal, inclusiv coloana vertebrală, este o indicaţie din cele mai frecvent întâlnită în practica de rutină. RMN-ul este mai sensibil decât Radiografia şi CT-ul într-o varietate mare de patologii inclusiv depistarea tumorilor, modificărilor degenerative, inflamatorii şi traume. 
Fiecare tematică prezentată a fost compusă din 3-4 subiecte complexe, cum sunt revizuirea anatomiei, prezentare imagistică tipică/atipică a leziunilor, adaptarea protocoalelor avansate de scanare şi diagnosticul diferenţial. 
Cursul a fost o combinaţie de lecţii şi workshop-uri în grupuri mici de pînă la 10 persoane, la care într-un mod interactiv au fost discutate cele mai importante şi dificile tematici.
Un accent deosebit a fost pus pe leziunile cartilajului articular, traumelor sportive, evaluarea modificărilor măduvei osoase, depistarea şi stadializarea tumorilor.
Tradiţional prezentările au fost efectuate de cei mai recunoscuţi profesori din Europa.
 

2013 © COPYRIGHT CDG.
Toate drepturile sunt rezervate.
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
realizat de DQ Team