Română
Русский
English
0 Lei
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
2. Echipamentul CDG
     Siemens Axiom Iconos R100 prezită o sistemă rentghenologică multifuncţională. Spre deosebire de multe alte utilaje moderne radiologice, el oferă o calitate înaltă a imaginii obţinute într-un timp de examinare redus considerabil de expunere la razele X. Şi asta datorită programelor sofisticate şi a seturilor de aplicaţii clinice ultramoderne utilizate de către specialiştii Centrului de Diagnostic German.
 
     Totodată, Siemens Axiom Iconos R100 dispune de o masă roentghenologică mobilă atât în plan longitudinal, cât şi în plan tranversal, ceea ce permite, printr-o singură cercetare, examinarea concomitentă a mai multor regiuni ale corpului uman, un mare avantaj mai ales pentru bolnavii imobilizaţi la pat.
 
     Astfel, avantajele principale ale acestui model sunt:
 
- Calitatea înaltă a imaginii obţinute;
- Mobilitatea mesei rentghenologice, atât în plan longitudional cât şi în plan transversal, ce permite printr-o singură cercetare, examinarea mai multor segmente a corpului uman;
- Reducerea timpului de examinare;
- Protecţia maximă de iradiere a pacientului şi personalului medical;
- Posibilitatea micşorării dozei de iradiere cu 50%.
 
     Cu ajutorul unui sistem informaţional bine pus la punct, dar şi a unui monitor special conceput numit BARCO, care are o rezoluţie de 5 MPi, medicul imagist are posibilitatea ca imaginea obţinută în urma efecturăii investigaţiei să fie ajustată la rigorile necesare, astfel că nu este nevoie de o a doua sau a treia expunere la raze X, aşa cum se mai obişnuieşte să se procedeze la aparatele mai vechi.
 
     Toate acestea permit ridicarea calităţii de diagnosticare şi ce nu e mai puţin important micşorează considerabil gradul şi durata iradierii.
 
2013 © COPYRIGHT CDG.
Toate drepturile sunt rezervate.
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
realizat de DQ Team