Română
Русский
English
0 Lei
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
2. Echipamentul CDG
     În  prezent, acurateţea şi precizia unui diagnostic este influenţată direct de calitatea aparaturii medicale, iar Centrul de Diagnostic German cunoaşte cel mai bine acest lucru. De aceea, la capitolul “Ultrasonografie”, centrul vă pune la dispoziţie sisteme ultrasonore de primă clasă:  SIEMENS ACUSON ANTARES, SIEMENS ACUSON X300 şi GE Voluson E8. De curând, Centrul de Diagnostic German a făcut o nouă achiziţie în acest domeniu: SIEMENS ACUSON S 1000, aparat ce a apărut pe piaţa mondială de doar câteva luni.

     Ecografele disponibile la Centrul de Diagnostic German oferă posibilitatea efectuării unor investigaţii complexe, amănunţite, iar graţie tehnicilor de scanare 3D/4D, a sistemului Doppler, fiecare dintre pacienţii centrului poate avea încredere 100% în diagnosticul stabilit de medici. Utilajele sunt dotate cu softuri şi programe speciale pentru a vizualiza organul examinat în trei planuri: frontal, transversal şi sagital. Reconstrucţia imaginii se realizează în timp real, bidimensional şi tridimensional, astfel că, indiferent de tipul problemei de sănătate, aceasta va fi depistată şi diagnosticată corect.

     Ecograful GE Voluson E8, disponibil la Centrul de Diagnostic German, face parte din clasa expert şi unul dintre cele mai inovatoare tehnologii în ecografie. Este folosit în obstetrică şi ginecologie, iar datorită rezoluţiei înalte a imaginii, dar şi a capacităţii de a reconstrui imaginea în 3D/4D, utilajul GE Voluson E8 este perfect pentru examinarea şi monitorizarea dezvoltării fătului pe tot parcursul gravidităţii. Orice anomalie congenitală poate fi vizualizată complet cu ajutorul ecografului ultraperformant. Până şi examenul transrectal al prostatei poate fi efectuat cu ajutorul GE Voluson E8.

     Sistemul Siemens ACUSON ANTARES acoperă tot spectrul de investigaţii de ordin vascular şi cardiac. Acesta permite studierea şi vizualizarea amănunţită a tuturor structurilor cordului (cavităţile, valvele, muşchiul inimii). Datorită numeroaselor aplicaţii de care dispune, la ACUSON Antares se obţin rezultate imagistice în plan bidimensional, Doppler Pulsat şi Continuu, Doppler Color, Doppler Tisular.  Metoda Doppler permite măsurarea vitezei sângelui în orice punct al inimii, permiţând depistarea insuficienţelor sau stenozelor valvulare.  Doppler-ul color transformă fiecare viteză în culoare, astfel că medicul poate stabili cu exactitate unde este problema.

     Sistemul Siemens ACUSON X300 este destinat examinării organelor abdominale, a spaţiului retroperitoneal, a organelor superficiale, a glandei tiroide şi a glandelor mamare. Este folosit pe larg şi în ginecologie, cu ajutorul lui fiind posibil de depistat diverse chisturi, tumori ovariene, miom şi fibrom uterin, diverse procese inflamatorii de la nivelul bazinului mic.

     Apărut pe piaţa mondială în luna martie a anului curent, SIEMENS ACUSON S 1000 poate fi găsit deja în Republica Moldova, doar la Centrul de Diagnostic German. Utilajul este de o calitate net superioară, are o rezoluţie înaltă a imaginii, este echipat cu aplicaţii clinice inovative, este mai rapid şi dispune de un transductor matriceal de ultimă generaţie, având posibilitatea să depisteze modificări ale ţesuturilor organelor superficiale (glanda tiroidă, glanda mamară, etc.) cu o acurateţe foarte înaltă şi greu detectabile anterior. Faţă de alte aparate ultrasonografice de pe piaţă, SIEMENS ACUSON S 1000 are capacitatea de a depista formaţiuni chiar de câţiva milimetri în diametru, iar posibilitatea efectuării reconstrucţiei imaginii în 3D/4D este o şansă şi mai mare în reuşita tratamentului ulterior.

     Absolut toate utilajele din domeniul ultrasonografiei de la Centrul de Diagnostic German asigură un nivel înalt de eficacitate şi precizie a diagnosticului.

     CENTRUL DE DIAGNOSTIC GERMAN – MEDICINA INTELIGENTĂ!


 
2013 © COPYRIGHT CDG.
Toate drepturile sunt rezervate.
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
realizat de DQ Team